הזמנת כרטיסים מוזלים:

הזמנה מהירה

שועלים מעופפים

נעים להכיר

אייקון ארוחות

מזון

פירות, צוף, אבקנים. מעדיפים במיוחד צוף ואבקנים מאקליפטוסים.

סביבת מחיה

יערות גשם, ערבות, ביצות בצידה המזרחי של אוסטרליה.עפ"י רוב שוהים על ענפי העצים בגובה של 200 מטר מעל פני האדמה.

דרכי תקשורת והתנהגות

בע"ח מאוד חברתיים, חיים בלהקות גדולות (עד אלפי עטלפים בלהקה). טריטוריאלים בעיקר בתקופות רביה כאשר אז הזכר והנקבה מגנים על הטריטוריה שלהם (גודל הטריטוריה הוא בד"כ כאורך ענף וקצת יותר). מחפשים אחר מזון בלילה ונחים במשך היום. יעופו גם מספר קילומטרים ממקום מושבם בחיפוש אחר מזון. מתקשרים בעזרת מגוון רחב של קולות המתוארות כחריקות וצווחות. העטלפים משתמשים ביותר מ 20 קריאות שונות לתקשורת אחד עם השני ומיכוון שהם חיים בקבוצות גדולות מאוד, המושבות שלהם יכולות להיות רעשניות במיוחד.

תשמעו קטע...

תרומתם למערכת האקולוגית היא גדולה וחשובה במיוחד. כאשר הם ניזונים פירות הם אוכלים גם את הזרעים. העטלפים עושים את צרכיהם בזמן התעופה וכך בעצם מפיצים את הזרעים. כאשר אוכלים מצוף פרחי העצים האבקנים נדבקים לפרווה שלהם וכך הם עוזרים בהאבקת העצים.